10% від доходу передаємо на гуманітарну допомогу 🇺🇦

Усвідомленість

Світ ніколи не стоїть на місці, і цей постійний рух завжди дуже неоднозначний.

З одного боку, сьогодні, як ніколи раніше, ми бачимо безліч екологічних проблем, до яких призвела людська діяльність. Багатьох з нас турбує погіршення клімату, жорстокість по відношенню до тварин, питання забруднення та нераціонального використання ресурсів. У будь-якому випадку, всі ми в тій чи іншій мірі відчуваємо на собі реальні наслідки довгих років агресивного користування природою, і не можемо не засмучуватися через теперішнього стану справ

З іншого боку, в кожній проблемі знаходяться свої переваги. Завдяки розвитку технологій і науковому прогресу ми можемо зі зручністю сприяти тому, щоб свідомо створювати більш чисте майбутнє для себе самих та майбутніх поколінь. Це – той нюанс, який змушує нас не опускати руки, а працювати над усіма хвилюючими нас проблемами.

Так, світ змінюється, але й ми змінюємося разом із ним! Завдяки активним і свідомим людям з'являються круті інновації, що дозволяють нам всім змінюватися на краще.

Разом зі світом ми дорослішаємо і стаємо здатними брати на себе більше відповідальності, приймати самостійні та незалежні рішення. А ще ми бачимо себе такими, якими ми є, і працюємо над тим, щоб стати такими, якими ми хочемо бути. Сильними, усвідомленими та щасливими.

Все наше життя — це шлях до самих себе. Нам в Ochis здається, що цей шлях лежить через ясність думок, бачення та свідомості. А також, звичайно, через турботу про природу, тому що навколишній простір впливає на наше світовідчуття і надихає рухатися вперед. Людство черпало емоційні ресурси в природі протягом всього свого існування, і наше покоління – не виняток.

Ochis lenses installation

У кожного з нас є величезний потенціал робити неймовірні речі прямо зараз. Іноді такою дією може бути сортування сміття, а іноді — правова боротьба за збереження лісів і водойм. Масштаб неважливий. Важливе тільки твоє свідоме рішення бути частиною тих змін, які ти сам хочеш побачити.